Je wilt graag een flexplek huren in Roermond? Kijk zeker vandaag nog op de website van Aureool. Je hebt slechts af en toe een werkplek nodig in de omgeving van Roermond? Is het je hierbij niet om het even hoe deze flexplek eruit ziet? Bij ons kun je een geheel ingerichte werkplek huren. Je hebt de beschikking over snel internet en alle nodige faciliteiten. Voor een inspirerende werkruimte ben je bij Aureool aan het goede adres. Neem contact met ons op als je op zoek bent naar flexibel kantoorverhuur in de regio van Roermond. We zijn goed te bereiken en parkeren is geen enkel probleem.

Flexibele kantoorruimte Roermond met mooi uitzicht

Kies je voor flexibel kantoorverhuur Roermond bij Aureool, dan heb je diverse voordelen. Wij hanteren allereerst scherpe tarieven. Daarnaast is de werkplek helemaal perfect ingericht. Je kunt bovendien, als je even een adempauze nodig hebt, genieten van het mooie uitzicht. Daarna ga je weer met nieuwe energie en inspiratie aan het werk. Ook het terras is door jou te gebruiken. Wat denk je van snel internet, alle voorzieningen die je nodig hebt, een lekkere bak koffie en dat voor concurrerende prijzen? Neem vandaag nog contact met ons op. Je kunt ons bellen of een berichtje achter laten. In dat geval laten wij zo snel mogelijk van ons horen.

Goedkope flexplek huren in Roermond

De flexibele kantoorruimte in Roermond hoeft van jou niet de hoofdprijs te kosten? Wij vinden dat je daarin groot gelijk hebt. Voor € 175,- (exclusief BTW) per maand huur je bij ons een perfecte flexibele werkplek. Natuurlijk zijn er extra tools beschikbaar. Voor opslagruimte, een parkeerplek, een locker en een postadres betaal je een kleine meerprijs. Als je wilt, kun je de flexplek dus net zo uitgebreid en compleet maken als je wilt. Je bepaalt zo voor een groot gedeelte zelf de uiteindelijke prijs. Al voor 1 maand is er bij ons een abonnement mogelijk. Zo’n flexibele plek in Roermond is precies wat jij zoekt? Wij maken graag een afspraak met je om het een en ander te bespreken.