Zoek je naar kantoor verhuur midden Limburg? Dan ben je bij Aureool op de aangewezen plek. Of je nu een kleine kantoorruimte of een iets grotere zoekt, wij zijn je graag van dienst. Zeker als je nog niet voor een lange tijd aan een bepaalde ruimte vast wilt zetten, zijn wij ideaal. Er zijn veel redenen te bedenken waarom je voor een kortere periode zoekt naar kantoorverhuur in Limburg. Bij ons is dit al mogelijk vanaf een periode van 3 maanden. Direct voor langer bespreken is natuurlijk ook mogelijk.

Neem contact op voor verhuur kantoor midden Limburg

Wil je meer weten over kantoor huren midden Limburg? Bel ons dan op het nummer dat je vindt op onze site. Wil je al op korte termijn huren? Onze ruimtes zijn perfect afgewerkt en zo nodig richten wij ze voor je in. Je kunt dan meteen starten met je werkzaamheden. Het is niet verplicht om ons de inrichting te laten verzorgen. Stel je het op prijs om dit zelf te doen, dan is dat ook prima. Sommige mensen presteren op hun best als ze helemaal zelf de stijl en inrichting kunnen bepalen. Uiteraard heb je de beschikking over snel internet. Ook een goede printer/scanner staat voor je gereed.

Veel faciliteiten bij kantoor verhuur midden Limburg

Kies je voor onze verhuur van kantoor midden Limburg, dan mag je erop vertrouwen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Aan het einde van de dag hoef je niet zelf een poetsdoek over het bureau te halen. Ook mag je het afval gewoon achterlaten in de afvalbakken. De schoonmaak wordt geheel verzorgd door ons. Je mag gebruikmaken van de lounge en koffie en thee is de hele dag voor je beschikbaar. Heb je regelmatig te maken met bezoekers, dan kunnen zij gemakkelijk parkeren op het parkeerterrein. Kijk voor de exacte tarieven, ook van bepaalde voorzieningen, op onze website. Wil je vrijblijvend kennismaken? Maak zeker een afspraak met ons. Graag informeren we je over alle mogelijke opties.