Voor kantoor verhuur Roermond ben je bij Aureool aan het juiste adres. Zoek je kantoorruimte in de buurt van Roermond of in Roermond zelf? Neem dan zeker contact op met ons. De ruimtes zijn geschikt voor 2 tot 8 werkplekken per kantoor. Op zoek naar vaste en zelfstandige werkplekken? Bij ons vind je ze. De ruimte is nog geheel naar eigen inzicht in te richten. Wel zijn ze voorzien van snel internet en tot in de puntjes afgewerkt. Misschien vind je het niet prettig om het kantoor zelf in te richten en zoek je juist naar een ruimte waar je meteen in kunt trekken. Kies dan voor een van onze ingerichte kantoren. Die hebben we ook. Of laat de inrichting gewoon over aan ons. Je ziet, bij Aureool is veel mogelijk.

Verhuur kantoor Roermond voor minstens 3 maanden

Wil je een kantoor huren in Roermond bij Aureool, dan is dat voor een termijn van minimaal 3 maanden. Wil je meer informatie? Kijk dan op onze site voor de contactgegevens. Je mag ons bellen, maar je kunt ook een e-mail sturen. Laat ook gerust je gegevens achter, dan nemen wij zelf contact met je op. Voor meer gedetailleerde informatie zou je ook de brochure even kunnen downloaden.

Virtueel kantoor verhuur Roermond

Virtueel verhuur van kantoor in Roermond en omgeving behoort ook tot de mogelijke opties. Misschien heb je helemaal geen vaste werklocatie nodig. Waarom zou je deze dan huren? Wij zijn er ook voor je als zoekt naar een virtueel kantoor. Wij zorgen ervoor dat je een eigen postvak krijgt en je kunt jouw bedrijf inschrijven op onze vestiging. Kijk voor de exacte prijzen even op onze website. Of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Natuurlijk kan het incidenteel gebeuren dat je toch een vergaderruimte nodig hebt. Soms is er misschien een meeting waarbij jullie elkaar op locatie willen ontmoeten. Dan kun je bij ons gewoon voor tijdelijk een vergaderruimte reserveren.