Bij Aureool ben je op de juiste plek als het gaat om kleine kantoorruimte verhuur Roermond. Wij zijn er voor iedereen die een kleine kantoorruimte in Roermond en omgeving wil huren. De ruimte is 7 dagen per week en 24 uur per dag voor je beschikbaar. Misschien ga je binnenkort voor jezelf starten en wil je niet direct investeren in een grote kantoorruimte. Ook is het misschien prettig om voor tijdelijk een kantoorruimte te huren. Bij ons kan dit al vanaf 3 maanden. Verder zit je dan nergens aan vast en kun je altijd kijken of je de verhuurperiode nog verlengt. Is dit interessant voor jou? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We laten je graag zien en horen wat we voor je kunnen betekenen.

Ideale verhuur kleine kantoorruimte Roermond

Kleine kantoorruimte huren Roermond? Kijk op onze site voor meer informatie. Onze ruimtes zijn bedoeld voor twee tot acht werkplekken per kantoor. Heb je een vaste werkplek nodig, dan kunnen wij zeker wat voor je betekenen. We rekenen altijd scherpe tarieven. Op een persoonlijke en klantgerichte benadering mag je vertrouwen. Alle ruimtes zijn helemaal afgewerkt en beschikken over snel internet. Wil je de ruimte geheel ingericht huren? Laat het weten en het wordt voor je geregeld. Het kan ook dat je het liefst werkt in een ruimte die door jezelf is ingericht. Mooi is dat ook dat bij ons mogelijk is. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft. Dat komt tenslotte ook het werken ten goede.

Recht op faciliteiten bij kleine kantoorruimte verhuur Roermond

Bij de verhuur van kleine kantoorruimte Roermond zijn de voorzieningen gewoon inbegrepen. Je zult merken dat alles voor elkaar is. Er is een ruime parkeerplaats voor bezoekers en we zijn goed bereikbaar. De schoonmaakwerkzaamheden worden geregeld, dus daar hoef jij geen tijd en aandacht aan te besteden. Ook het afval wordt netjes voor je opgeruimd. Kijk op de site naar een eventuele meerprijs van bepaalde faciliteiten. Uiteraard mag je onbeperkt gebruikmaken van koffie en thee. Heb je nog een specifieke vraag? Laat dit zeker weten, want we helpen je graag. Bel ons of laat je gegevens achter. In dat geval nemen wij contact op met jou.