Je wilt een geschikte vergaderruimte huren in Roermond? Je bent dan welkom bij Aureool. Wij kunnen je veel bieden als het gaat om een goede ruimte om te vergaderen. Gaat het om kleine meetings of beleg je regelmatig vergaderingen met veel personen? In beide gevallen kun je bij ons terecht. Niet alle vergaderingen zijn even formeel. Als het gaat om een meeting waarbij niet beslist privacy vereist is, kun je gebruikmaken van onze workshopruimte. Deze is heel royaal qua afmetingen. Soms is het belangrijk dat een vergadering plaatsvindt in heel besloten setting. Privacy is dan echt een voorwaarde. Ook dan hebben wij de ideale oplossing. Je kunt met maximaal 12 personen vergaderen in een van onze besloten ruimtes.

Vragen over huur vergaderruimte Roermond?

Wil je vergaderen in Roermond en kies je voor het huren van een van onze vergaderruimtes? Vraag je je af hoe het precies zit met de tarieven? Kijk dan bij de tabel op onze website voor de exacte prijzen. Je zult zien dat de kosten van de verschillende ruimtes variëren. Ook wanneer je bijvoorbeeld een laptop wilt huren van ons komt er nog een klein bedrag bij. Dit is ook weer afhankelijk van de tijdsduur dat je hem nodig hebt. Je kunt per uur, per dagdeel of voor een hele dag huren. Geluidsinstallatie is op aanvraag voor je te regelen. Heb je toch nog vragen nadat je op onze website keek, neem dan zeker contact met ons op.

Contact opnemen voor vergaderruimte huren in Roermond

Voor de huur van vergaderruimte in Roermond, mag je altijd even contact met ons opnemen. Via de website is er een brochure te downloaden en ook is het mogelijk om een afspraak met ons te maken. Bel ons op het nummer dat je vindt bij onze contactgegevens. Het is ook prima wanneer je jouw gegevens invoert. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Wil je voor meerdere dagen een vergaderruimte huren? Is het de bedoeling om tegelijkertijd een lunch of borrel te organiseren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Ook jouw eventuele vragen of wensen vernemen we graag.