Ben jij op zoek naar een werkplek in Roermond waar je gebruik van kunt maken wanneer jij dat wil? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij de locaties die Aureool Business Center je allemaal te bieden heeft. Bij ons vind je plekken waar je direct aan de slag kunt gaan met het werken, maar ook mooie vergaderruimtes om ongestoord een meeting in te plannen. Maar daarnaast heb je ook nog andere faciliteiten tot je beschikking bij ons. We willen een werkplek bieden waarbij je niet alleen maar achter je beeldscherm zit. Op onze website vind je hier een overzicht van.

Een werkplek huren in Roermond

Als je een werkplek wil huren in Roermond, dan kun je hier bij ons voor terecht. We bieden werkplek verhuur in Roermond waarbij je de keuze hebt uit verschillende afmetingen voor jouw ruimte. Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld een bescheiden ruimte van 19m2 te huren bij ons, maar ook een kantoor van meer dan 100 vierkante meter is mogelijk. Je hebt daarbij de mogelijheid om deze ruimte helemaal in te richten zoals jij dat wil. Zo geef jij aan die ruimte je eigen identiteit. We bieden ruimtes aan die voor huurders 24/7 toegankelijk zijn. Je kunt hier zodoende ook aan de slag als je een keer wat later door moet werken.

Werkplek verhuur in Roermond

Via onze website kun je eenvoudig een bezichtiging plannen bij Aureool Business Center. Je kunt bij ons dan even komen kijken om te zien wat voor ruimte jij het prettigst vindt. Het maakt niet uit of je een kleine ondernemer bent of een groot bedrijf hebt, wij staan voor je klaar om je het werken zo prettig mogelijk te maken. Wij helpen je om te ondernemen, maar ook om te groeien met je onderneming als dat nodig is. Neem gewoon even contact met ons op als je hier vragen over hebt. We staan altijd klaar om deze voor je te beantwoorden en jou helemaal op de hoogte te brengen van wat er bij ons allemaal mogelijk is.